OnderhoudswerkzaamhedenAfbeelding1

Beste bezoeker,

Onze webshop zal niet bereikbaar zijn op maandag 12 februari 2018 omwille van onderhoudswerkzaamheden.
U kan ons telefonisch bereiken op 014/67.20.51 of via mail sales@vmdvet.be.

Bedankt voor uw begrip.

Lees meer
Biobalm®, veel meer dan zalf voor winterpotenAfbeelding1

Velen onder u kennen en appreciëren Dermoscent Biobalm® als de zalf die de zoolkussens van de honden beschermt tegen kloven en barsten ten gevolge van de koude.

Naast deze winterse toepassing blijkt Dermoscent Biobalm® ook zinvol in geval van hyperkeratose van de snuit en in geval van niet-geïnfecteerde “callus“.

Lees meer

Er zijn momenteel geen evenementen gepland.

Dierengeneesmiddelen

V.M.D.® nv is een farmaceutisch bedrijf uit Arendonk, gespecialiseerd in de productie en distributie van geneesmiddelen en gezondheidsproducten voor dieren. Vanuit onze solide thuisbasis in de Antwerpse Kempen is ons familiebedrijf reeds decennialang met succes wereldwijd actief in de farma-industrie.

Internationaal actief

In onze hoofdzetel te België coördineren we niet alleen de binnenlandse activiteiten, maar zorgen we ook voor continue professionele ondersteuning binnen ons netwerk van partners en distributeurs in meer dan 100 landen. Zo zijn we sterk internationaal vertegenwoordigd. De productie van de meeste V.M.D.® nv producten vindt plaats in Noord-Frankrijk bij ons dochterbedrijf Laboratoires Biové.

Onze instrumenten

Naast diergeneesmiddelen beschikt V.M.D.® nv ook over een ruim assortiment medische instrumenten voor health care professionals zoals dierenartsen, tandartsen, huisartsen en verplegers. V.M.D.® is tevens verdeler van de Trovet-producten, een volledig gamma van dieetvoeding voor huisdieren.