Ascopet

Coprofagie of het eten van de ontlasting komt vaak voor bij honden. Een hele reeks factoren kunnen aan de basis liggen van dit gedragsprobleem: voedingstekorten, verandering van voeding, verveling, stress, aandacht te kort,…
Dit onaangepast gedrag is niet geheel zonder gevaar:

verhoogd risico op parasitaire en bacteriële infecties bij de hond
grotere kans op overdracht van parasieten of ziektekiemen naar de mens
gevaar op intoxicatie door ontwormingsresiduen in de mest van paard, geit of schaap 

Lees hier wat u eraan kan doen

 

Lees meer

Expovet 2017

Duid zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2017 alvast aan in jullie agenda's, want naar goede gewoonte vind je VMD terug op Expovet in de Expohallen Gent. Het ideale moment om onze medewerkers te ontmoeten, ons productgamma te ontdekken of gewoon een praatje te slaan. Tot dan?

Lees meer

Vétérinexpo Ciney

Duid zaterdag 2 en zondag 3 december 2017 alvast aan in jullie agenda's, want dan vind je VMD terug op Vétérinexpo in Ciney Expo. Het ideale moment om onze medewerkers te ontmoeten, ons productgamma te ontdekken of gewoon een praatje te slaan. Tot dan?

Lees meer

Dierengeneesmiddelen

V.M.D.® nv is een farmaceutisch bedrijf uit Arendonk, gespecialiseerd in de productie en distributie van geneesmiddelen en gezondheidsproducten voor dieren. Vanuit onze solide thuisbasis in de Antwerpse Kempen is ons familiebedrijf reeds decennialang met succes wereldwijd actief in de farma-industrie.

Internationaal actief

In onze hoofdzetel te België coördineren we niet alleen de binnenlandse activiteiten, maar zorgen we ook voor continue professionele ondersteuning binnen ons netwerk van partners en distributeurs in meer dan 100 landen. Zo zijn we sterk internationaal vertegenwoordigd. De productie van de meeste V.M.D.® nv producten vindt plaats in Noord-Frankrijk bij ons dochterbedrijf Laboratoires Biové.

Onze instrumenten

Naast diergeneesmiddelen beschikt V.M.D.® nv ook over een ruim assortiment medische instrumenten voor health care professionals zoals dierenartsen, tandartsen, huisartsen en verplegers. V.M.D.® is tevens verdeler van de Trovet-producten, een volledig gamma van dieetvoeding voor huisdieren.