Vier mee met Dermoscent Essential 6 Spot-on en geniet van 15% korting!Afbeelding1

Deze maand viert Dermoscent® de 15de verjaardag van het verzorgingsproduct Essential 6 Spot-on. Door het grote gebruiksgemak en de doeltreffendheid bij kerato-seborheïsche aandoeningen, is Essential 6 Spot-on vandaag een wereldwijd succes. Naar aanleiding van de 15de verjaardag van deze topper, krijgt u in de maand mei een korting van 15% op alle presentaties van Essential 6 Spot-on. Deze feestelijke korting is heel de maand mei geldig, zowel voor bestellingen via VMD als via uw groothandel. Vier mee in mei en doe uw voordeel!

Lees meer

Dierengeneesmiddelen

V.M.D.® nv is een farmaceutisch bedrijf uit Arendonk, gespecialiseerd in de productie en distributie van geneesmiddelen en gezondheidsproducten voor dieren. Vanuit onze solide thuisbasis in de Antwerpse Kempen is ons familiebedrijf reeds decennialang met succes wereldwijd actief in de farma-industrie.

Internationaal actief

In onze hoofdzetel te België coördineren we niet alleen de binnenlandse activiteiten, maar zorgen we ook voor continue professionele ondersteuning binnen ons netwerk van partners en distributeurs in meer dan 100 landen. Zo zijn we sterk internationaal vertegenwoordigd. De productie van de meeste V.M.D.® nv producten vindt plaats in Noord-Frankrijk bij ons dochterbedrijf Laboratoires Biové.

Onze instrumenten

Naast diergeneesmiddelen beschikt V.M.D.® nv ook over een ruim assortiment medische instrumenten voor health care professionals zoals dierenartsen, tandartsen, huisartsen en verplegers. V.M.D.® is tevens verdeler van de Trovet-producten, een volledig gamma van dieetvoeding voor huisdieren.