08-02
Chiplezer F1Afbeelding1
Een chiplezer voor zowel kleine huisdieren als voor paarden.Voor HDX en FDX-B chips volgens ISO-norm 11784/5.Klik hier. 
Lees meer
Bijscholing wormbesmetting bij varkensAfbeelding1

10 gespecialiseerde varkensdierenartsen volgden gisteren een bijscholing over wormbesmetting bij varkens. Prof. Dr. Peter Geldhof gaf een boeiende update over de diagnostiek, de behandeling en de economische gevolgen van wormbesmettingen bij het varken.

Daarna volgde een rondleiding door de productiefaciliteiten van Laboratoires Biové, het zusterbedrijf van VMD in Frankrijk.

Lees meer

Er zijn momenteel geen evenementen gepland.

Dierengeneesmiddelen

V.M.D.® nv is een farmaceutisch bedrijf uit Arendonk, gespecialiseerd in de productie en distributie van geneesmiddelen en gezondheidsproducten voor dieren. Vanuit onze solide thuisbasis in de Antwerpse Kempen is ons familiebedrijf reeds decennialang met succes wereldwijd actief in de farma-industrie.

Internationaal actief

In onze hoofdzetel te België coördineren we niet alleen de binnenlandse activiteiten, maar zorgen we ook voor continue professionele ondersteuning binnen ons netwerk van partners en distributeurs in meer dan 100 landen. Zo zijn we sterk internationaal vertegenwoordigd. De productie van de meeste V.M.D.® nv producten vindt plaats in Noord-Frankrijk bij ons dochterbedrijf Laboratoires Biové.

Onze instrumenten

Naast diergeneesmiddelen beschikt V.M.D.® nv ook over een ruim assortiment medische instrumenten voor health care professionals zoals dierenartsen, tandartsen, huisartsen en verplegers. V.M.D.® is tevens verdeler van de Trovet-producten, een volledig gamma van dieetvoeding voor huisdieren.