INOVET® Group is trots te mogen aankondigen dat Lara Moons de groep zal vervoegen als Manager Strategie & Digitalisering.

Lara is in 2015 afgestudeerd als MSc in International Finance aan HEC Parijs en behaalde de graad van MSc in Handelsingenieur (Operations Management) aan de Universiteit van Gent in 2014.

Vooraleer Inovet te vervoegen, werkte zij als Associate en Consultant voor Boston Consulting Group, een wereldwijd managementadviesbureau.

Met deze opgebouwde zakelijke expertise, zal haar eerste taak zijn om de Key Performance Indicators uit werken in Finance, Operations (Productie), Research & Development en Sales voor de gehele INOVET® Group. Zij zal ook verantwoordelijk zijn voor digitalisering en het opstarten van strategische bedrijfsplannen om de positie van INOVET® Group te versterken. Zij zal actief zijn in België en Frankrijk.

Laten we Lara verwelkomen in ons team. Bij INOVET® hebben we er alle vertrouwen in dat haar ervaring en uitzonderlijk strategisch inzicht een cruciale rol zullen spelen in het toekomstige succes en de groei van de groep!